Sairaanhoitajayrittäjäksi?

Meitä sairaanhoitajayrittäjiä toimii monella eri hyvinvoinnin- ja terveysalan saralla mm. sairaanhoitaja kotihoidossa,   työnohjaajina, lymfaterapeuttina, ensihoidossa tai psykoterapeutteina.  Sairaanhoitajayrittäjälle tärkeää on saada tehdä työ sydämellä. Mitä kaikkea pitää sairaanhoitajayrittäjänä tietää yrityksen perustamisesta? Mistä kaikkialta voi saada lisää tietoa toiminnnan käynnistämiseen? Millainen yritysmuoto on itselle ja omalle toiminnalle paras mahdollinen?  Jäsenalueelta löydät tietoa ja linkkejä sairaanhoitajayrittäjän yrittämisen polulle ja yrittäjyyden alkutaipaleelle.


 

Sairaanhoitajayrittäjä verkoston jäseneksi?


Haluatko kuulua Sairaanhoitajayrittäjien verkostoon? Verkostomme jäseneksi pääset tällä sivustolla rekisteröitymällä verkostoon.


Suosittelemme myös Suomen sairaanhoitajien jäsenyyttä.                                                             

Suomen sairaanhoitajat on sairaanhoitajien oma ammatillinen yhteisö, joka tekee sairaanhoitajien työn merkityksen näkyväksi ja nostaa rohkeasti sairaanhoitajien äänen yhteiskunnalliseen keskusteluun. Haluamme tukea sairaanhoitajia pitämään huolta osaavasta ja asiantuntevasta ammatistaan sekä omasta hyvinvoinnistaan.

www.sairaanhoitajat.fi I Facebook I Twitter I Instagram